avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare numar cadastral si de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare numar cadastral si de carte funciara

Se poate anula un numar cadastral şi cartea funciară în care este înscris numai prin declaratie notarială dată de proprietarul tabular al imobilului sau este nevoie de sentintă judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:38, 22 Martie 2010
Daca OCPI constatata nereguli ,sau date eronat inscrise in foaia de proprietate,
poate dispune anularea CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine de la ancpi extras cf daca nu stii nr. cartii ... viorelus viorelus Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii funciare,dar stii dispunerea imobilelor,adresa si numele proprietarilor?Parintii au decedat,iar ... (vezi toată discuția)
Anulare inscrieri cf Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti cum pot formula actiunea pentru radierea sau anularea inscrierilor din CF? Este vorba de o actiune in rectifcare sau radiere avand in ... (vezi toată discuția)