Daca sunteti o persoana juridica privata puteti sa-l angajati fara grija de a pierde dreptul de pensie.
Daca sunteti institutie publica trebuie sa renunte la pensie daca va fi angajat.
Oricum ar fi va sfatuiesc sa-l angajati pe perioada determinata.
Sunt persoana juridica , dar intrebarea mea era cum sa-l angajez? Contract de colaborare sau ce fel de contract avand in vedere ca pensionarul nu vrea angajare cu carte de munca . Practic cum pot eu persoana juridica sa nu incalc legea daca acest pensionar lucreaza pentru mine?
de ce sfatul dumneavoastra este sa-l angajez pe perioada determinata?Dupa 2 ani de zile ce fac daca vreau sa mai lucreze la noi?In situatia posturilor blocate de la momentul acesta , continuarea activitatii dupa pensionare , in baza aceluiasi contract mi se pare mai convenabil.Va rog sa imi explicati , daca cumva e o chestiune de interpretare pe care eu nu am sesizat-o!
va multumesc!
Daca acest pensionar a iesit cu ordonanta din campulmuncii acum opt ani de zile dupa care s-a pensionat cu handicap grad de invaliditate II deci nu a iesit in pensie cu limita de varsta pot sa-l angajez cu conventie civila fara as pierde dreptul la pensie?
Angajare
rusualexandra
O persoana care a iesit la pensie pe caz de boala sau a iesit la pensie anticipat se poate angaja la o societate privata. Eu stiu ca nu dar nu am gasit in ... (vezi toată discuția)