avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat unic SRL si PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat unic SRL si PFA

Buna ziua,

Sunt asociat unic si administrator la un SRL. Este legal sa-mi fac PFA cu acelasi domeniu de activitate? Dar cu cod CAEN asemanator?

Sub ce forma as putea sa-mi fac PFA? Daca suspend SRL-ul pt 2 ani mi-as putea face PFA?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:59, 22 Martie 2010
Din cate cunosc eu, ar fi posibil, intrucat nu cunosc o prevedere legala care sa va interzica sa aveti si PFA si Sc la care sunteti unic asociat si administrator.
Dar daca ma insel, sa ma corecteze cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa srl cu acelasi obiect de activitate sovid sovid Buna seara, Exista posibilitatea legala ca asociatul si administratorul unui srl sa detina si un pfa cu acelasi obiect de activitate? Mentionez ca srl-ul are ... (vezi toată discuția)
Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si pfa xeonet xeonet Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs cu privire la urmatoarea situatie: Eu am un SRL unde sunt Administrator Unic. As dori sa fac un contract de ... (vezi toată discuția)