avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare Cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare Cod caen

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie ce documente imi trebuie pentru a adauga un cod caen la obiectul de activitate al unei societati cu raspundere limitata si care ar fi costurile aproximative.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 11:02, 22 Martie 2010
Pentru completarea obiectului de activitate este nevoie de hotararea AGA si contorul de cuvinte, act constitutiv actualizat, cerere de mentiuni.

Daca vreti sa desfasurati aceasta activitate trebuie sa depuneti si declaratia model 3 care va cuprinde activitatile autorizate anterior si noul cod.

De asemenea, se va depune in original certificatul constatator eliberat initial la constituirea societatii.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)