avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere creanta

nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr.contestatie .apoi am inceput la circa 3luni procesul civil.,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale.
Cel mai recent răspuns: fieraru alina , utilizator 13:35, 22 Martie 2010
Vedeti ca la mesajul dat initial de catre dvs aveti posibilitatea de a da raspunde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai postati mesaje de sine statatoare referitoare la mesajul initial....fiindca efectiv nu mai intelege nimeni nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hammer:
nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr. contestatie ,apoi am inceput la circa trei luni procesul civil,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale .ma scuzati nu sunt familiarizata cu mesajele pe forum.
nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr.contestatie .apoi am inceput la circa 3luni procesul civil.,care fusese stopat pana la finalizarea anchetei penale.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
fieraru alina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere creante fieraru alina fieraru alina :oops:nu am primit citatie ,de la politie ,cu toate ca am intrebat ,nu mi s a spus ,iar cand am primit hotararea erau trecute cele 15 zile ptr. contestatie ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)
Audiere martor. iup? valyd11 valyd11 Un martor a primit citatie de la politie pentru audiere. Acest lucru inseamna ca a inceput urmarirea penala? Partea vatamata nu a primit nici un raspuns, ... (vezi toată discuția)