Va rog sa raspundeti la intrebarea mea.Din decembrie 2009 nu mi-am primit salariul si de atunci nici un banut.Societatea nu a incasat pe lucrarile terminate inca din anul trecut,nu a avut de unde incasa bani.De atunci au trecut 3 luni si situatia nu s-a schimbat.
Ce modalitate am eu,sa-mi recuperez salariul restant ,ce cale trebuie sa urmez sa pot incasa salariul restant?La Itm pot sa ma ajute?
In contabilitate statele de plata nu sunt inregistrate pentru ca nu au fost platite.Din luna aprilie intru in somaj.Ce pot sa fac? Multumesc
Actiune in justitie la Tribunalul Muncii din cadrul Tribunalului Judetean din care faceti parte.pentru drepturi salartiale.Actiunea este scxutita de taxa de timbru.
Pentru a beneficia de ajutor de somaj incercati sa covingeti conducerea unitatii pentru a plati contributiile din urma , iar pentru salariile restante va inscrieti la masa credala, in cazul in care firma intra in insolventa.
Firma in insolventa
maryus22
Buna ziua!Am lucrat pana acum o luna si ceva la o firma care din octombrie anul trecut a intrat in insolventa,am fost nevoit sa plec de la aceasta firma pentru ... (vezi toată discuția)