avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale restante

Va rog sa raspundeti la intrebarea mea.Din decembrie 2009 nu mi-am primit salariul si de atunci nici un banut.Societatea nu a incasat pe lucrarile terminate inca din anul trecut,nu a avut de unde incasa bani.De atunci au trecut 3 luni si situatia nu s-a schimbat.
Ce modalitate am eu,sa-mi recuperez salariul restant ,ce cale trebuie sa urmez sa pot incasa salariul restant?La Itm pot sa ma ajute?
In contabilitate statele de plata nu sunt inregistrate pentru ca nu au fost platite.Din luna aprilie intru in somaj.Ce pot sa fac? Multumesc
Actiune in justitie la Tribunalul Muncii din cadrul Tribunalului Judetean din care faceti parte.pentru drepturi salartiale.Actiunea este scxutita de taxa de timbru.
Pentru a beneficia de ajutor de somaj incercati sa covingeti conducerea unitatii pentru a plati contributiile din urma , iar pentru salariile restante va inscrieti la masa credala, in cazul in care firma intra in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa maryus22 maryus22 Buna ziua!Am lucrat pana acum o luna si ceva la o firma care din octombrie anul trecut a intrat in insolventa,am fost nevoit sa plec de la aceasta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa plateasca concediul de maternitate GAGI GAGI Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in data de 06.05.2011 am nascut un baietel iar din data de 17.06.2011 am intrat in concediul pentru ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca castigat - firma in insolventa craciun jean craciun jean Buna ziua. Am castigat un litigiu de munca si prin hotararea judecatoreasca mi se acordau drepturile salariale pe ultima luna lucrata si banii de concediu. ... (vezi toată discuția)