avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa

Buna ziua!Am lucrat pana acum o luna si ceva la o firma care din octombrie anul trecut a intrat in insolventa,am fost nevoit sa plec de la aceasta firma pentru ca in ultimul timp intarzia cu salariile.Dupa ce mi-am dat demisia in iunie aflu cu stupoare ca nu mai am prioritate in a primi salariile pe aprilie si mai,ultimele salarii restante,am facut reclamatie la ITM dar nu sa rezolvat nimic,in raspunsul celor de la ITM am inteles ca le-au dat termen pana la sfarsitul lunii iunie sa-mi plateasca aceste salarii,ceea ce nu sa intamplat.Intrebarea mea e ce pot face in privinta asta,cum imi pot recupera salariile,m-am gandit la un avocat,dar suma e prea mica pentru asa ceva,m-ar costa foarte mult un proces,o alta solutie care ar fi?
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 10:25, 13 Iulie 2009
Procedura de insolventa (daca mai stiu bine) se desfasoara sub supravegherea unui judecator sindic in cadrul Tribunalului, si este numit un lichidator.
Va trebui sa va inscrieti la masa credala cu sumele pe care le aveti de porimit de la societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala dan.parnavel dan.parnavel buna ziua. am incheiat activitatea la o SC, si nu mi s-a mai platit salariul pe ultima luna de lucru si nici concediul pe anul in curs. mentionez ca am in ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)