avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Gestionar patron
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Gestionar patron

Buna daca firma are un singur angajat cu atributii in magazin de vanzatoare si gestionara care intra in concediu de boala poate patronul sa vanda in magazin?
Cel mai recent răspuns: nagymj , utilizator 16:43, 22 Martie 2010
Patronul poate sa vanda in magazin, daca respecta dispozitiile L nr 22/1969 privind angajarea gestionarilor ,constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor
Va rog mult sa detaliati un pic
Dupa cum am vazut in lege pentru o perioada mai scurta de 60 de zile nu se constituie garantii, corespunde dipozitiilor (are peste 21 de ani, fara condamnare, bacalaureat, etc). Partea cu raspunderea la ce se refera?
Raspunderea si garantia materiala nu sunt posibile in cazul patronului-vanzator si in special daca este asociat unic . Ar fi absurd a se gandii astfel : el se acuza pe el de furt ? El isi retine singur garantie , in eventualitatea in care rezulta minus la inventar ? #-o
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters60554, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Administratorul este si asociat unic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo reglementare in acest sens? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In magazinul nostru,inainte de primul val de concedieri,supravegherea,gestionarea unui raion de 450 metri patrati era asigurata de 6 lucratori gestionari in 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu medicalsi lipsa in gestiune elena47 elena47 as dori sa stiu daca in timpul cat am fost in concediul medical sa constatat ca in unitatea in care lucrez a iesit minus o anumita suma. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)