avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Depasirea termenului legal de 30 zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Depasirea termenului legal de 30 zile

Buna ziua!

in data de 18 februarie am depus 3 sesizari la sediul Insectoratului General, avem numere de inregistrare. S-au implinit cele 30 de zile si nu ne-a contactat nimeni, am lasat pe sesizari, adrese postale, de e-mail si nr de telefoane. Vineri am sunat eu la registratura, si nu era inregistrat nici un raspuns. Sunt obligati ei sa ne contacteze, nu-i asa?

Ce se intampla in acest caz?

Cu multumiri d'avance,

Miha
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:40, 22 Martie 2010
legea nr.554/2004
" (1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
(2) Se poate adresa instanţei de contencios administrativ şi persoana vătămată într-un drept al său sau într-un interes legitim printr-un act administrativ cu caracter individual, adresat altui subiect de drept." :)
#-o#-o#-o#-o
cu alte cuvinte, ar trebui sa dam in judecata inspectoratul general????

multam
numai daca tineti neparat sa primiti un raspuns la solicitarea dvs. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Mijloace legale prin care pot ataca decizia consiliului local mara22m mara22m am depus o cerere pt obtinerea in cesiune a unui spatiu in parcul orasului x cerere care a fost dezbatuta de Consiliul Local si care in cele din urma a fost ... (vezi toată discuția)