in data de 18 februarie am depus 3 sesizari la sediul Insectoratului General, avem numere de inregistrare. S-au implinit cele 30 de zile si nu ne-a contactat nimeni, am lasat pe sesizari, adrese postale, de e-mail si nr de telefoane. Vineri am sunat eu la registratura, si nu era inregistrat nici un raspuns. Sunt obligati ei sa ne contacteze, nu-i asa?
legea nr.554/2004
" (1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
(2) Se poate adresa instanţei de contencios administrativ şi persoana vătămată într-un drept al său sau într-un interes legitim printr-un act administrativ cu caracter individual, adresat altui subiect de drept." :)