avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutatima va rog Am fost batut de un politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutatima va rog Am fost batut de un politist

ok ... EU va multumesc pt toti ..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ati2009ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:59, 26 Martie 2010
Va duceti acasa si va vedeti de treaba! Ar fi o alta alternativa, pe langa cele doua prezentate de dvs. O a patra, dar care se pare, va displace, in contrabalans cu a castiga niste bani, ar fi sa-l actionati in justitie pentru fapta sa.:)
Idea de a ma duce acasa nu imi palace.
Nici copilul nu il pot lua in brate , cum explic eu asta la un colil de 2 ani jumate ?
Eu zic sa luati banii si sa-l lasati in plata Domnului. Daca ajungeti la proces acum in ajun de sarbatori va faceti un pacat. Sunt sigur ca daca o sa cereti mai mult nu puteti fi sigur ca veti obtine. Si dupa toate cele un proces poate duce la destituirea politistului care va atrage dupa sine si razbunarea lui si a colegilor de breasla.
In raport de realul dvs interes ,aveti de ales fie,intre actionarea in instanta .,astfel incat autoritatea in drept sa dispuna masurile legale,fie acceptarea situatiei ,fara alte demersuri,dvs sunteti propriul judecator
Sincer asa ma gandeam si eu . Fiind politist sa nu am parte de razbunari .

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu rani si parasirea locului accidentului andreaszekely andreaszekely Buna ziua, in cursul zilei de ieri, bunica mea in varsta de 75 de ani a fost lovita de o masina cand mergea pe jos catre casa si autorii acestui accident au ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava wenuss wenuss tatal meu a fost pindit in strada,batut la cap,coaste rupte,plamani sparti,muschi la picior spart,lovituri la mana etc etc,de catre niste infractori care abia ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)