avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutatima va rog Am fost batut de un politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutatima va rog Am fost batut de un politist

ok ... EU va multumesc pt toti ..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ati2009ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:59, 26 Martie 2010
Pererea mea,daca aceasta conteaza in vreun fel,este aceea ca daca aveti curaj si exista probe in sensul celor reltatate de dvs.,ar trebui sa mergeti mai departe,desi este foarte greu de luptat cu politisti si cu relatiile acestora
Ar fi incorect din partea mea sa nu va avertizez din acest punct de vedere. si mai ales,ca ar urma o perioada de tracasaj si de procese in derularea carora trebuie sa fiti ajutat de un avocat istet si tenace.
Probabil ca in urma unui proces despagubirile,daunele morale ar fi mai mari.
Daca totusi va decideti sa nu continuati pe calea procesuala,ar fi bine sa trimiteti o plangere organelor pe care le-am mentionat mai sus,la care sa atasati copie de actul medico-legal pentru ca macar o scoatere din politie merita aceasta persoana abrutizata.
Mult succes,in ce doriti sa intreprindeti !
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator
r-gabi. Aveti dreptate. Nu am fost atenta si am omis acest aspect. :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu rani si parasirea locului accidentului andreaszekely andreaszekely Buna ziua, in cursul zilei de ieri, bunica mea in varsta de 75 de ani a fost lovita de o masina cand mergea pe jos catre casa si autorii acestui accident au ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava wenuss wenuss tatal meu a fost pindit in strada,batut la cap,coaste rupte,plamani sparti,muschi la picior spart,lovituri la mana etc etc,de catre niste infractori care abia ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)