avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutatima va rog Am fost batut de un politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutatima va rog Am fost batut de un politist

ok ... EU va multumesc pt toti ..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ati2009ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:59, 26 Martie 2010
In termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului,formulati plangere penala impotriva politistului agresor la Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti si trimiteti copii de pe plangere si de pe certificatul medico-legal la DGIPI(UM 0962) si la IGPR,In atentia chestorului Toba,inspector general al politiei romane,eventual chiar si la MAI,pentru ca aceste fapte intre unii "colegi",tind sa se musamalizeze.
Eu cred ca unele"personaje" de acest fel,devenite brute,sub acoperamantul uniformei si a anumitor relatii,trebuiesc sa raspunda,cel putin cu postul.
Angajati un avocat sa va acorde asistenta juridica si puteti sa va constituiti apoi parte civila si sa solicitati daune morale.
Mult succes !.
Ce ar fi daca am tace toti si ne-am lasa batuti ? Pai de aceea "ni s-au urcat unii in cap". Parerea mea este sa depuneti plangere penala pentru abuz in serviciu si lovire cu vatamare corporala, dar o depunti la parchet. Depuneti-i si o plangere la comandantul unitatii de unde acesta apartine. In ceea ce priveste suma de bani, e o suma modica. Solicitati mai mult. Si nu va lasati calcat in picioare de nimeni. Chiar si daca este politist. Vi s-a incalcat demnitatea. Ati ramas cu o coasta rupta...Ce dumnezeu.? DEPUNETI PLANGERE PENALA. Cu siguranta o sa va dea mai mult ca bani.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Krissia ., Alte profesii
Ok eu va multumesc pt sfaturi ! Va tin la curent .
Krissia a scris:

Ce ar fi daca am tace toti si ne-am lasa batuti ? Pai de aceea "ni s-au urcat unii in cap". Parerea mea este sa depuneti plangere penala pentru abuz in serviciu si lovire cu vatamare corporala, dar o depunti la parchet. Depuneti-i si o plangere la comandantul unitatii de unde acesta apartine. In ceea ce priveste suma de bani, e o suma modica. Solicitati mai mult. Si nu va lasati calcat in picioare de nimeni. Chiar si daca este politist. Vi s-a incalcat demnitatea. Ati ramas cu o coasta rupta...Ce dumnezeu.? DEPUNETI PLANGERE PENALA. Cu siguranta o sa va dea mai mult ca bani.

Explicati-mi si mie va rog in ce consta abuzul in serviciu,daca politistul nu se afla in interes de serviciu si era simplu participant la trafic ?
Eu la asta nu pot sa raspund eu ceream doar sfaturi ce sa ma fac sa accept suma de 500 euro sau sa parcurg tot procesul pana la capat pt mai mult? si daca da merita ... un spun ca si suma de 10 000 lei pot sa primesc (un avocat din cluj spunea asta)

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu rani si parasirea locului accidentului andreaszekely andreaszekely Buna ziua, in cursul zilei de ieri, bunica mea in varsta de 75 de ani a fost lovita de o masina cand mergea pe jos catre casa si autorii acestui accident au ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava wenuss wenuss tatal meu a fost pindit in strada,batut la cap,coaste rupte,plamani sparti,muschi la picior spart,lovituri la mana etc etc,de catre niste infractori care abia ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)