avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutatima va rog Am fost batut de un politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutatima va rog Am fost batut de un politist

ok ... EU va multumesc pt toti ..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ati2009ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:59, 26 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Idea e ca nu stiu ce sa fac . 500 de euro ii o nimica toata . Medici imi spun ca durerea de la coasta fracturata o sa ma supere cat traiesc de acum in colo .
~ Conținut șters la cerere ~
ok asa e . dar cat ?
Conform art. 181 / C. pen. în vigoare-Vătămarea corporală "Fapta prin care s-a pricinuit integrităţii corporale sau sănătăţii o vătămare care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile."
Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de "purtare abuziva"
Deci, cu certificatul medico-legal puteti depune plangere prealabila in 2 luni, de la data de comiterii faptei, pentru vatamare corporala . Puteti solicita daune morale si materiale. Pentru detalii si cuantumul acestora puteti sa consultati jurisprudenta la [ link extern ] /
sau [ link extern ]
Succes!

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu rani si parasirea locului accidentului andreaszekely andreaszekely Buna ziua, in cursul zilei de ieri, bunica mea in varsta de 75 de ani a fost lovita de o masina cand mergea pe jos catre casa si autorii acestui accident au ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava wenuss wenuss tatal meu a fost pindit in strada,batut la cap,coaste rupte,plamani sparti,muschi la picior spart,lovituri la mana etc etc,de catre niste infractori care abia ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)