avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturare Comunitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturare Comunitate PFA

Buna ziua! As avea si eu o nelamurire in legatura cu cazul meu. As vrea sa-mi fac un PFA cu care sa pot factura in Comunitatea Europeana ,respectiv Italia. Obiectul facturarii ar fi mana de lucru pe care o prestez in acea tara pentru o firma de acolo.Este posibil asa ceva? Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: armemau , utilizator 15:51, 22 Martie 2010
Asta inseamna ca vreti sa facturati servicii. Va trebui sa constituiti un pfa cu obiect de activitate adecvat si sa aveti calificarea necesara.

Succes!
Va multumesc inca o data pentu raspuns . Am pus aceasta intrebare deoarece cineva(o d-na contabil) imi spunea ca nu poti avea PFA in Romania si desfasura activitatea in Italia, ca in acest caz trebuie deschisa afacerea acolo. Din raspunsul dvs. inteleg ca acest lucru este posibil.Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar fi mai bine pentru mine? cristifp cristifp Buna ziua! As dori sa prestez o activitate de consultanta catre o firma, pe parte tehnica si nu stiu cum sa ne intelegem cel mai bine din punct de vedrere al ... (vezi toată discuția)
Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu pentru pfa cu norma de venit? edesign edesign Nu am gasit unde este specificat ca Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu si pentru PFA cu norma de venit. Conform Codului Fiscal: ART. 49 ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a oferi consultanta juridica de catre un cetatean strain Oana_Stirbulescu Oana_Stirbulescu Buna Ziua, Am urmatoarea situatie: Cetatean italian, PFA, avocat, cu cabinet de avocatura deschis in Italia, doreste sa ofere consultanta juridica pe ... (vezi toată discuția)