avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia ,,economist vanzari''
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia ,,economist vanzari''

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Momentan lucrez ca economist (asa scrie in contractul de munca) la o firma de un an de zile. Acum, seful meu vrea sa-mi schimbe functia din economist in ,,economist vanzari''.
Este vreo problema?
Se poate face o astfel de incadrare?

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 22 Martie 2010
In COR (codul ocupatiilor din Ro) nu exista o astfel de functie, dar probabil ca se va numi altfel.
NU este nici o problema.
Vi se vor schimba atriibutiile din fisa postului.
Iar daca dvs sunteti de acord cu aceasta modificare, puteti semna actul aditional.
In COR nu exista o astfel de functie ... angajatorul este obligat sa respecte COR-ul.
Prin urmare, noua functie trebuie sa corespunda cu denumirea din COR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)
Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)