avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Chitanþã de mânã vânzare-cumpãrare autoturism ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Chitanþã de mânã vânzare-cumpãrare autoturism pentru piese

Am nevoie de un model de chitanţă de mână încheiată între vânzătorul şi cumpărătorul unui autoturism radiat,cumpărat pt.piese.Eu am făcut o încercare,dar nu ştiu cât de corectă este.Vă rog să-mi spuneţi părerea dvs. şi să m-ajutaţi pt. a întocmi această chitanţă cât mai bine.
Subsemnatul,...,domiciliat în loc. ...,Str. ...,Nr. ...,vând autoturismul Skoda,tipul ...,cu nr.de identificare ...,serie motor ...,domnului ...,domiciliat în ...,Str. ...,Nr. ...,judeţul ...,pentru suma de 1150 euro(una mie o sută cincizeci euro).
Participă ca martori: .................... şi .................... .

Data:................

Semnătura vânzătorului:.................
Semnătura cumpărătorului:...........
Semnătura martor 1:....................
Semnătura martor 2:.....................



Este suficient sau mai trebuie să mai scriu ceva?Ce antet îi pun,chitanţă de mână sau contract de vânzare-cumpărare ? Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:31, 22 Martie 2010
pe dvs ca si cumaprator cumse va numi nu va va deranja in nici un fel faptulca se numeste chitanta de vanzare sau contractde vanzare..in ceea ce mai trebuie adaugat ar mai fi faptul ca este scrisa in 2 exemplare fiecare cu valoare de original, numele cumparatorului si adresa si suma trecuta cifre si litere precum si ianinte de a se semna sa scrie bun si aprobat ptr suma de ..... lei cifre si litere.. e de preferat sa se specifice si datele de identificare ale martorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mana ruxx ruxx buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mn cu o indrumare in situatia urmatoare:acum un an i.am dat unui prieten 2500 de euro pe o masina lovita, cu promisiunea ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din evidenta politiei ionu roman ionu roman Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in instanta prin care sa solicit radierea masinii din evidentele politiei intrucat am incheiat contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Act vanzare- cumparare laurentiu6 laurentiu6 buna. am o rugaminte . poate cineva sa ma ajute cu o ciorna cum arata un act vanzare - cumparare pentru casa ? vreau sa vad daca este la fel cu cel pe care il ... (vezi toată discuția)