avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intimat-reclamant ,recurs-suspendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intimat-reclamant ,recurs-suspendare

m-am judecat,am castigat in prima instanta.partea adversa a cerut recurs.dupa primul termen am aflat ca a decedat.unul din mostenitorii acestuia a depus certificatul de deces dar nu s-au invrednicit sa prezinte anexa cu mostenitorii drept pt. care dosarul a fost suspendat lucru pe care judecatorul presedinte mi la precizat la proces.primaria refuza sa imi inmaneze mie anexa blucucasa.eu doresc sa continui procesul.intrebare.tribunalul imi face cunoscut in scris ca a hotarat suspendarea?pot sa cer repunerea dosarului pe rol fara sa cunosc datele tuturor mostenitorilor si in absenta anexei cu mostenitorii?Multumesc pt. eventual raspuns Nu mi s-a spus daca sunt anuntat in scris ca dosarul a fost suspendat.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
cristina/BZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristina/BZ , utilizator 10:34, 23 Martie 2010
as fi de parere, in acest caz, sa stati linistit. trecerea timpului va profita dv. si nu mostenitorilor recurentului-pirit. dosarul se perima, dupa trecerea unui anumit timp, consecinta fiind reminerea irevocabila a hotaririi pronuntate pe fond, favorabila dv.
comisia locala de fond funciar nu pune in aplicare sentinta civila atata timp cat ea nu este definitiva si irevocabila.in plus in textul hotararii se specifica obligatia comisiei sa-mi reconstituie dreptul de proprietate pe terenul identificat de expert,sa emita titlu de proprietate pe numele meu dar nu si anularea titlului de proprietate a unui ocupant.adevarul este ca nici eu nu am stiut si ca atare nici nu am cerut initial.ma gandesc ca la repunerea dosarului pe rol sa cer completarea hotararii.se poate sau nu nu stiu.pentru anularea titlului persoanei care il are deja este nevoie de nou dosar? redau textul sentintei:constata nulitatea absoluta a titlului de proprietate,respectiv all meu,obliga intimatele comisia locala.....si comisi judeteana...sa reconstituie dreptul de proprietate pt suprafata de...teren pe vechiul amplasament determinat de expertiza x si sa emita un nou titlu de proprietate pentru mine.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
cristina/BZ, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat-reclamant ,recurs-suspendare cristina/BZ cristina/BZ M-am judecat,Am castigat in prima instanta.Partea adversa a cerut recurs.Dupa primul termen am aflat ca a decedat. Unul din mostenitorii acestuia a depus ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cer repunerea dosarului pe rol.ce fac? craciun jean craciun jean sunt implicat intr-un dosar de fond funciar ca intimat .Recurentul nu a avut alta treaba decat sa decedeze.Urmasii lui nu s-au invrednicit decat sa depuna ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare titlu dupa suspendare dosar craciun jean craciun jean in recurs,eu fiind intimat-reclamant am primit suspendare intrucat mostenitorii recurentului decedat nu au depus anexa cu mostenitorii.Problema este ca eu nu ... (vezi toată discuția)