avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Monitorul Oficial, Partea I nr. 444 din 23/06/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Monitorul Oficial, Partea I nr. 444 din 23/06/2003

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta lege si cuprinsul ei, care a fost publicata in anul 2003. Nu reusesc deloc sa gasesc cuprinsul legii asa cum a aparut el in Monitorul Oficial. Gasesc doar cum se numeste ea in Monitorul oficial dar nu gasesc uprinsul legii. Va rog sa ma ajutati
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mitrache_v , utilizator 13:43, 23 Martie 2010
Ati indicat doar numarul Monitorului oficial si data aparitiei acestuia. Aici au fost publicate 4 acte. Pe care anume il doriti?
Buna ziua! Ma intereseaza Monitorul Oficial, Partea I nr. 444 din 23/06/2003. Daca sunt 4, va rog frumos sa mi le trimiteti pe toate. In mod special ma intereseaza: "Hotărârea pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 141/2002 privind reglementarea depozitării semințelor de consum, regimul certificatelor de depozit pentru acestea și constituirea Fondului de garantare pentru certificatele de depozit și pentru stabilirea contravențiilor și a modului de sancționare a acestora, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 82/2003"
Va multumesc
Va rog sa-mi comunicati o adresa de e-mail pentru a va transmite documentul scanat.
Adresa de e-mail este: mitrache_v@yahoo.com
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal scazamant cereale florcik florcik Buna ziua, Poate ma ajutati va rog in legatura cu tratamentul fiscal al scazamantului cu pierderea in greutate al cerealelor. In urma depozitarii, graul ... (vezi toată discuția)
O.u.g. nr. 77/2007 ali1234 ali1234 daca are cineva posibilitatea sa imi trimita textul O.U.G. nr. 77/2007 in email : ciupureanu_alex@yahoo.com multzumesc (vezi toată discuția)
Hg 908/2002 anexa 57 tiganus2007 tiganus2007 BUNA ZIUA. IN HG nr908 /2002 sunt trecute bunurile domeniului public AS AVEA O RUGAMINTE POATE CINEVA SA MA AJUTE? IN SENSUL DE A MI-O SCANA . VA ... (vezi toată discuția)