avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua!
1. Va rog sa ma ajutati cu articolul din lege unde scrie in mod explicit varsta, adica 26 ani, pana la care tatal/mama este obligat sa plateasca pensie alimentara pentru copilul care frecventeaza cursurile unei institutii de invatamant superior
2. Unde se specifica daca are importanta daca institutia de invatamant superior este de stat sau particiculara, cu cursuri la zi sau la IDD?
Cel mai recent răspuns: georgika_1508 , utilizator 14:13, 23 Martie 2010
varsta e 25 ani si nu 26.. si nu conteaza ce fel de invatamant urmeaza de stat sau particular.. treaba e sa fie la cursuri de zi..
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara seral octavradu octavradu as vrea si eu sa ma ajutati va rog ,daca poate o persoana de 19 ani care este elev la liceu seral si nu lucreaza sa primeasca pensie alimentara de la unul din ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere daca copilul nu mai frecventeaza scoala. scumpiblue scumpiblue Buna ziua,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu,care are aproape 16 ani,nu mai frecventeaza scoala sunt incontinuare obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)