avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA SERAL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA SERAL

as vrea si eu sa ma ajutati va rog ,daca poate o persoana de 19 ani care este elev la liceu seral si nu lucreaza sa primeasca pensie alimentara de la unul din parinti ?
Bineinteles....conditia este sa faca dovada ca urmeaza cursurile scolare si parintele respectiv a fost insa obligat sa faca acest lucru printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
auzisem ca daca elevul este la seral ar fi ceva probleme cu plata pensiei alimentare dar daca nu sunt, e ok atunci, va multumesc.

Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2009
octavradu, utilizator
Nu conteaza forma de invatamant urmata,conteaza limita de varsta sa nu fie depasita 25 ani!Actiunea in instanta o depuneti dv. ,cu dovada ca urmati cursurile unei scoli din Romania!
indiferent de forma de invatamant daca munceste mai poate primi ?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
octavradu, utilizator
numai elevii si studentii cursuri de yi primesc pensie de intretinere

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere ContSters92721 ContSters92721 Pensia de intretinere se plateste pana la varsta de 26 ani cand copilul urmeaza cursurile unei facultati la zi.Am citit aici ca instantele au acordat pensie de ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentara marryy_lm marryy_lm Buna. Am urmatoarea situatie. Dupa terminarea divortului fetita a ramas mamei.Mama a solicitat instantei acordarea pensiei de intretinere de la tata pina la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pt.un adolescent de 21 de ani Tyrol1978 Tyrol1978 Buna ziua!Am si eu o intrebare,si as vrea sa ma lamuriti si pe mine.Daca un adolescent de 21 de ani ,urmeaza cursurile unui liceu particular ,tatal lui poate ... (vezi toată discuția)