avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de sprijin dupa incetarea acordarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de sprijin dupa incetarea acordarii indemnizatiei de somaj

Buna ziua,va rog mult daca se poate ca cineva sa ma ajute si pe mine,am beneficiat de ajutor de somaj pe o perioada de 9 luni iar pe data de 1 aprilie voi merge la ajofm pt a face incetarea,as vrea sa stiu daca mai pot beneficia in continuare de o alocatie de sprijin ,in cazul in care nu mi-am gasit un alt loc de munca si nu am venit??:)
Cel mai recent răspuns: marusia18 , utilizator 19:42, 23 Martie 2010
Dacă pe data de 01.04.2010, vă expiră perioada de șomaj, cf. Legii 76/2002, in continuare veți putea beneficia de ajutor social, cf. Legii 416, de la primăria unde aveți domiciliul sau reședința. In baza Legii 76 /2002 nu se mai beneficiază de alocație de sprijin cum se beneficia in baza Legii 1/1991.:(
Multumesc foarte mult pt raspuns domnule Pascu,am citit si conditiile de acordare ale ajutorului social dar cred ca nu ma incadrez,avand in vedere ca eu locuiesc cu parintii care lucreaza,am inteles ca se face si o ancheta sociala,pacat ca nu se mai acorda aceea alocatie de sprijin avand in vedere conditiile tot mai grele prin care o persoana isi poate gasii un loc de munca!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagii de cotizare, drepturi sociale Vlad_30 Vlad_30 Buna seara ! Sunt cele doua enumerate mai jos, [b]stagii de cotizare[/b] in stabilirea unor drepturi sociale ? 1. Indemnizatia de somaj 2. Alocatia de ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sprijin este stagiu de cotizare? maryang maryang Intre anii 2004-2006 am primit de la CNPAS niste\\\\"Certificate privind stagiul de cotizare si punctajul anual in sistemul public de pensii\\\\" pt. o ... (vezi toată discuția)
Mai exista alta forma de protectie sociala dupa incetarea indemnizatiei de somaj? ovidiu hofman ovidiu hofman as vrea sa stiu daca dupa perioada in care esti in somaj (in cazul meu 9 luni) se mai acorda ceea ce inainte se numea ,,ajutor de somaj''-o suma mai mica decat ... (vezi toată discuția)