avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia copilului

vreau sa stiu dupa cat timp se acorda bani pentru crestere copilului..indemnizatia
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 17:25, 23 Martie 2010
Legal, dupa prima luna de la depunerea dosarului.Practic insa, exista sincope atat in procesarea dosarelor, cat si la virarea banilor, deci se mai intarzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare indemnizatie crestere copil Adiiinnaa Adiiinnaa Buna seara. Doresc urgent un avocat pentru a ma ajuta in rezolvarea unei probleme, mai exact pentru recuperarea indemnizatiei crestere copil. Din cauza unei ... (vezi toată discuția)
Cand primesc indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani? barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. m-ar interesa termenul limita de primire a banilor pt indemnizatia de crestere copil. eu am depus dosarul pe 01.04.2010, pe 03.06.2010 am primit ... (vezi toată discuția)
Unde se depune cererea de acordare a alocatiei de stat pentru copii? Elena_76 Elena_76 Buna seara. Va rog sa-mi dati si mie un raspuns pentru urmatoarea situatie: Am niste prieteni, cuplu, care nu sunt casatoriti si au impreuna un copil nou ... (vezi toată discuția)