buna ziua. m-ar interesa termenul limita de primire a banilor pt indemnizatia de crestere copil. eu am depus dosarul pe 01.04.2010, pe 03.06.2010 am primit decizia in care se specifica doar perioada din luna in care voi primi indemnizatia dar nu si cand voi primi efectiv banii(adica in luna iunie sau tot mai am de asteptat). nimeni nu vrea sa ma lamureasca. multumesc frumos.
1. Daca nu v-au lamurit cei care va trimit banii noi nu avem cum sa va lamurim deoarece in lege nu este un termen limita pana la care sa inceapa primirea indemnizatiei.
2. Banuiesc ca de vina este criza si deci lipsa banilor.
3. E bine sa faceti o interventie in scris (prin posta, cu confirmare de primire) la institutia la care ati depus dosarul si o sa primiti un raspuns tot in scris.
Banii ii primiti in doua-trei luni de la depunerea dosarului. Daca ati optat pentru virarea banilor pe card, acestea vor intra in cont in jurul datei de 15 ale lunii. Daca ati optata pentru primirea banilor prin posta, ii veti primi intre 20 si 24 ale lunii. Asa se intampla pentru dosarele depuse in Bucuresti.
multumesc pt raspunsuri. ma gandeam ca exista in lege vreun termen prin care se obliga statul asta minunat din care facem parte, sa isi onoreze obligatiile fata de oameni.