avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia cresterii copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia cresterii copilului

Buna,sunt Adina am nascut p 29 aprilie 2010,am depus cererea la termen ,adica la 42 zile dupa care am dus cererea la primarie cu toate actele necesare si am optat pt a mi se depune banii p card#-o.insa azi e 15 09 2010.fcopilul meu are 4 luni jumate si inca n.am primit nici un ban si nici decizie si nimic...nu inteleg ce se intampla,toate prietenele mele mamici au primit banii cam la 3 luni dupa nastere iar eu ........:((:(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:53, 15 Septembrie 2010
Felicitari si sa va bucurati de copil
Referitor la virarea indemnizatiei,la inceput este mai dificil din cauza ca noile dosare trebuie sa intre pe lista de alocare sume,
Pentru lamurirea situatiei deciziei ,puteti sa contactati serviciul din cadrul primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copil aissela aissela buna ziua, nu stiu daca am ales topicul corect, dar sper sa-mi puteti raspunde am nascut la inceputul lui iunie, in 18 iunie am depus dosarul pentru alocatia ... (vezi toată discuția)
Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)