avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare sau inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare sau inchisoare

Buna ziua,am si eu o intrebare.Am avut 2 procese pe rol dintre care la unu mia dat 3 an cu inchisoare si la celalant mia dat 3 ani cu suspendare.Ce se va ntanpla acuma raman la 3 ani s atat sau.............?VA MULTUMESC.astept raspuns de la dumneavoastra.Cu Respect
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:33, 23 Martie 2010
Depinde daca indeplinesc conditiile pentru contopire sau nu. Datele nu sunt complete: Cand s-au pronuntat instantele, data cand au ramas definitive,cand au avut loc faptele , daca exista recidiva retinuta sau nu , etc.
Daca doriti un raspuns concret,va rog sa dati detalii cu privire la condamnari,la datele comiterii faptelor si ale pronuntarii celor doua sentinte.
Dupa parerea mea oricum ar fi veti face inchisoare.
Daca aveti de ja o pedeapsa cu executare nu mai aveti ce face.
Cata inchisoare veti face face obiectul intrebarilor de mai sus.

avocat Claudiu Lascoschi
din 3 ani cat execut in inchisoare?
Este al doilea mesaj cu acelasi continut si cu acelasi nume cu conotatii sexuale pe care ar fi bine sa il folositi cu prietenii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare lute lute Buna ziua,am si eu o intrebare.Am avut 2 procese pe rol dintre care la unu mia dat 3 an cu inchisoare si la celalant mia dat 3 ani cu suspendare.Ce se va ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Ce pot pățit daca se face plângere la.politie de către mama ... Iulian 84 Iulian 84 Ce pot pățit daca se face plângere la.politie de către mama fetei de 15 ani eu având 40 fără a avea relații intime doar vorbind pe telefon (vezi toată discuția)