Teapa data pe okazii rezolvata! 1. colet primit cu alt bun decat cel care facuse obiectul tranzactiei + un bilet in care scria ”imi cer scuze pentru teapa data dar vremuri de criza masuri de criza” => 2. plangere la politie pe numele persoanei de la care am primit coletul(datele expeditorului sunt 100% cele adevarate intru-cat in cazul platii rambus, la ridicarea banilor trebuie sa faca dovada identitatii). Politistul foarte cooperant mi-a spus ca biletul cu teapa m-a salvat, a dat un telefon la iasi (de acolo este expeditorul) i-ar un ofiter din cadrul serviciului specializat in infractiuni de genul asta m-a sunat sa doua zi, fiind la sectie cu paratul. In jumatate de ora mi-a virant banii inapoi in contul meu bancar + ca urmeaza sa fie cercetat in continuare pentru inselaciune. Caz rezolvat fara nici o pila, interventie, atentie sau cadouri. Am ramas impresionat. Daca sa vrea, se poate
Politistul a avut perfecta dreptate: acel bilet a usurat foarte mult solutionarea favorabila a cazului!B-)
Si , intr-adevar , daca se vrea , se poate!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Teapa okazii
dubstep
Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)