avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - cod CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - cod CAEN

Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea de a -mi raspunde la o intrebare.
Intentionez sa deschid o II pentru a presta servicii de sofer la alte firme. Avand permis de conducere categoria B si C din 1991, pot trece ca activitati "transporturi rutiere de marfuri - cod 4941" si "alte transporturi terestre de calatori n.c.a. - cod 4930"? Este deajuns sau mai imi trebuie ceva? Si inca ceva: ce inseamna ... n.c.a.?

Cu respect pentru activitatea dumneavoastra, multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
sorin703, utilizator
Cel mai recent răspuns: sorin703 , utilizator 09:25, 24 Martie 2010
Nu , va este de ajuns!
Insa trebuie sa respectati prevederile privind licentierea in cazul transportului international de marfuri(licenta de transport)B-)
Multumesc pentru raspuns.
OK. Inteleg ca pentru inregistrare este deajuns sa prezint carnetul de conducere, nu?
Si totusi, ce inseamna ...n.c.a. trecut la un cod de activitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Activitate comert si distributie freshpoint freshpoint Buna ziua In cazul in care avem activitate de[b] Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun - cod caen 4639 [/b]- in acelasi ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in regim de inchiriere wagnerflorin wagnerflorin Buna ziua, Detin o masina clasa business si intentionez sa fac transport persoane in regim de inchiriere, de exemplu, transport de la aeroport, transport ... (vezi toată discuția)