avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFIINTARE II pt comert on-line haine second-hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFIINTARE II pt comert on-line haine second-hand

Buna ziua,
as dori sa infiintez un magazin on-line cu haine second-hand. As dori sa stiu ce cod Caen se foloseste in aceasta situatie si cam cat m-ar costa infiintarea II (aprox).
Ce calificare ar tb sa am in aceasta situatie?
Ar trebui sa am vreun certificat de igiena (sau cu alta denumire) de la firma de la care procur hainele second-hand?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
stressy, utilizator
Cel mai recent răspuns: stressy , utilizator 23:32, 24 Martie 2010
Nu ma poate ajuta nimeni?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu ... (vezi toată discuția)
De ce documente si autorizatii am nevoie ptr un adeschide un magazin de haine secondhand? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)