avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa

ca salariat la o societate comerciala nu mi-am primit drepturile salariale de 6 luni.
pot emite o cerere de insoventa pentru societate in vederea recuperarii acestor drepturi? mentionez ca nu avem sindicat la societate iar angajati in aceeasi situatie sunt 150.
Daca exista o alta metoda de a-mi recupera dreturile va rog informati.
Adresa la ITM s-a facut; unitatea a fost deja amendata.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 14:52, 24 Martie 2010
Societatea este in insolventa?daca da este mai complicata procedura.Daca societatea functioneaza nu trebuie decat sa va adresati instantei de judecata cu o cerere de chemare in judecata a societatii pentru recuperare drepturi banesti sau salariale mai ales ca aveti si raspunsul ITM favorabil
conform legii nr.85/2006 aveti aceasta posibilitate, numai ca este de durata. va recomand sa folosti calea dreptului comun, adica formularea unei actiuni la Tribunal, singura sau impreuna cu ceilalti colegi.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariilor IRINA ANGELA IRINA ANGELA Daca o societate nu plateste salariatii cateva luni de zile si apoi se inchide ( probabil se va declara falimentara, avand multe datorii) , salariatii au ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)