avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SCHIMBARE FORMA JURIDICA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SCHIMBARE FORMA JURIDICA

Se poate schimba un srl in sa
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 08:56, 26 Martie 2010
Da.
Multumesc , as fi vrut mai multe detalii
Va trebui sa indepliniti conditiile minime de functionare pentru un SA (referitoare la valoarea capitalului social -minim 90.000 lei echivalent a 25000 euro, si numarul minim de 2 actionari, veti numi consiliul de administratie si cenzorii)
Va puteti adresa ORC -Biroul de consultanta pentru perfectarea actelor (intocmire hotarare AGA si redactare act constitutiv reactualizat). Veti depune CUI si certificate constatatoare aferente, in original.

Pentru mai multe detalii cu privire inclusiv la functionarea unui SA, studiati Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
Se poate transforma un PFA in SRL? Care ar fi pasi?
Nu puteti transforma un PFA in SRL intrucat sunt entitati diferite ce se supun unor reglementari legale diferite.
Infiintati un SRL si suspendati activitatea pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl in sa mili_muh mili_muh Cum transform un SRL in SA ? Indrumati-ma! Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum transform un srl in sa? elenavochin elenavochin Am un SRL, cu capital 5.000.000 lei. Suntem doi asociati. Am dori sa-l transformam in SA si nu stim care este procedura. Multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica din snc in srl mirela stefania mirela stefania buna ziua, as vrea sa stiu si eu ce documente sunt necesare pentru a transforma un SNC in SRL, si daca imi puteti spune cu aproximatie taxele care trebuiesc ... (vezi toată discuția)