avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere chemare in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere chemare in instanta

Buna seara,

Va rog ,stie cineva,daca vreau sa depun cerere de chemare in instanta,trebuie sa o depun la tribunalul Constanta sau la cel din Mangalia?
Cel mai recent răspuns: ContSters137044 , utilizator 12:18, 25 Martie 2010
Din ce localitate sunteti dvs ?
Pai depinde unde domiciliaza sau isi are sediu paratul.
Da,scuze,este vb de o cerere de chemare in instanta a societatii unde am fost angajata,este conflict de munca si sediul societatii este in Neptun,domiciliul meu,Mangalia.
Multumesc,
Va rog,nu stie nimeni?
Multumesc
... tribunalul din judetul de domiciliu al dvs.!!!

Alte discuții în legătură

Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata actiunea de chemare in judecata a unei societati ... Sanosimproconsult Sanosimproconsult Chemare in judecata Actiunea de chemare in judecata a unei societati comerciale se depune la tribunalul din judetul in care aceasta isi are sediul sau in cel ... (vezi toată discuția)
Cum se da in judecata firma in baza unui conflict de munca pe art. 51 din ccmunn pe anii 2007-2010 privind acordarea ajutorului de nastere A.lex A.lex Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati in realizarea demersurilor pentru realizarea cu succes a unei plangeri catre Judecatoria Orasului privind ... (vezi toată discuția)