avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restante legea 220/2007
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restante legea 220/2007

Sunt cadru didactic si nu am dat in judecata pentru a mi se da diferenta ianuarie-iunie 2007 pentru gradul I. Mai pot face acest lucru acum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:47, 24 Martie 2010
da!pentru perioada 03-06.2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea vechimii in invatamant pentru sporul de stabilitate gesonya gesonya Metodologia de calcul a drepturilor salariale pentru personalul didactic aprobata prin Ordinul 1350/20 iunie 2007, se aplica conf. art 2 incepand cu 01 ... (vezi toată discuția)
Echivalare credite profesionale transferabile Fabya Fabya Buna seara Am o problema cu recunoasterea celor 90 de credite transferabile pe care un cadru didactic trebuie sa le obtina la intervale consecutive de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor/ echivalare cu gradul i conform legii 153/2017 Dana Constantin Dana Constantin Conform legii 153/2017, incepand cu data de 1 iulie 2017, cadrele didactice care dobandesc titlul stiintific de doctor opteaza fie pentru indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)