Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu articolul de mai jos daca este in vigoare si cum se procedeaza. Eu urmez o procedura de adoptie si nimeni nu ma poate lamurii daca eu beneficied de acest concediu si am gasit eu pe net in acest proiect de unde am copiat articolul.Ideea este ca pe mine ma intereseasa daca pot opta pt 85% din salariu.
Multumesc anticipat !
PROIECT SEPTEMBRIE 2007
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR SENAT
L E G E
privind unele măsuri vizând facilitarea integrării copilului în cadrul familiei adoptatoare
Parlamentul României adoptă prezenta lege:
Art. 3 (1) În situaţia în care copilul a împlinit vârsta de 2 ani până la data punerii în executare a hotărârii de încredinţare în vederea adopţiei, persoana sau unul dintre soţii familiei adoptatoare beneficiază de un concediu de acomodare cu durata de 3 luni şi de o indemnizaţie lunară în cuantum de 800 lei (RON).
Art. 22. Prezenta lege intră în vigoare începând cu 1 ianuarie 2008.
Cu modificarile aduse la Lege ,beneficiati timp de trei luni dupa adoptie de 85% din salariu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Adoptii
tomas dona
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu articolul de mai jos daca este in vigoare si cum se procedeaza. Eu urmez o procedura de adoptie si ... (vezi toată discuția)