avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anexa contract de prestari servicii privind ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anexa contract de prestari servicii privind colaborarea cu angajatii beneficiarului

Cat de legal este sa se treaca intr-un contract sau anexa a unui contract de prestari servicii penalizari beneficiarului in cazul in care dupa rezilierea contractului beneficiarul colaboreaza cu fosti angajati al beneficiarului, sau cu firme la care lucreaza fosti angajati ai beneficiarului.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 03:52, 25 Martie 2010
desi intrebarea e gresit formulata am inteles ce vreti sa spuneti.. da, e anulabila o astfeld e clauza contractuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna platit 75% castleless castleless buna ziua. conducerea companiei in care lucrez a descoperit la un moment dat ca daca isi convinge angajatii sa treaca la forma PFA plateste mai putine dari la ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii "reziliat "unilateral nitaady nitaady am incheiat un contract prestari servicii pentru perioada 01.01.2009 - 01.01.2011. potrivit clauzelor contractuale,rezilierea contractului poate fi ceruta de ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)