Pentru un judet am doi angajati:unul in concediu de ingrijire copil si unul in somaj tehnic;deci contributiile angajat si angajator, la sanatate ,sunt zero.
Mai sunt angajati care au Casa de Sanatate in alte judete si care datoreaza contributii.
Desi anexele cu salariati sunt corecte,la generare centralizator nu se inregistreaza judetul care are contributiile zero.
De la Casa de Sanatate a judetului cu 0 ni s-a spus ca nu pot prelua daca nu este pe centralizator si judetul cu 0,chiar daca in anexa se vede ca salariatii nu au nimic de plata si ca ar trebui intrat pe discheta si sa corectam acolo.Cica ei nu pot corecta.....ca au doar program de preluare....
Nu am reusit sa deschid ce se salveaza....
Am scris email-uri ptr suport tehnic...dar inca nu am primit raspuns.....
M-am gandit sa pun"din burta" 1...la contributii angajator.... sa las cu zero la angajati si luna viitoare sa trec cu 1 mai putin la plata pentru judetul respectiv....
Eu am depus adresa la registratura , nominal, pe CNP ... cu explicatie pt fiecare persoana ( pentru cei cu 0 datorat si cu centralizator 0 ). In spatele adresei vizate de CJASS am anexat declaratia .
Declaratii cass
onis08021
am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)