avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NZSST la declaratia de somaj pt timp de munca partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NZSST la declaratia de somaj pt timp de munca partial

La declaratia de somaj, in conditii de somaj tehnic am urmatoarea situatie: o persoana cu timp partial de munca de 2h/zi, timp normal de lucru 8h.
In declaratia de somaj se calculeaza dupa formula:
NZSST>NOSST/timp normal de lucru
Eu am procedat astfel: NZSST>42/8, adica NZSST>5.25.
Cand sa trec manual 5.25 in rubrica NZSST, nu ma lasa. Cat trebuie sa trec?
Gresesc eu ceva?


Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 12:41, 26 Octombrie 2009
Nu stie nimeni sa-mi raspunda la inrebare?
Eu trebuie azi sa le si trimit, ca este ultima zi.
si eu am avut situatia asta. am intrebat la somaj si mi-a zis sa trec 21 (daca a fost in somaj tehnic toata luna august).
si daca ati avut somaj tehnic in lunile precedente, trebuie facute declaratii rectificative (pana pe 20 octombrie parca).
termen rectificative este 20 oct cf Art. II.2 din Ordin nr. 1454/2009 pentru modificarea şi completarea Procedurii privind declararea lunară de către angajatori a evidenţei nominale a asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată la bugetul asigurărilor pentru şomaj
a facut cineva rectificative la declaratiile pt somaj? eu am avut in iunie si iulie salariati in somaj tehnic. cum voi face declaratia rectificativa: ii trec in declaratie doar pe oamenii in somaj tehnic ( trec tip Modofocare)? doar listez anexele 1 si 2 ( nu stiu de ce, dar nu se salveaza pe discheta)?
va rog.
Da, cu modificare.
Cum nu se salveaza pe discheta?

Alte discuții în legătură

Urgent nzsst la declaratia de somaj pt timp de munca partial flori9 flori9 Am intalnit o situatie la care nu gasesc raspuns: o persoana cu timp partial 2h/zi intr-o luna de 21 zile lucratoare, -ore norma in luna: 168 -nr ore ... (vezi toată discuția)
Declaratii somaj august Vioreld Vioreld salutare. am si eu niste nelamuriri cu noile declaratii la somaj. daca am un salariat cu part-time 1 ora/zi, in somaj tehnic in luna august (21 zile ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de somaj o persoana cu cim 2h/zi? cristian corina cristian corina poate beneficia de somaj, o persoana cu contract de munca, cu norma de 2h/zi? (vezi toată discuția)