avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sal

mia venit si mie o citatie sa pa prezint in splaiul uniri nr 311sector 3 la ora 8 in caliate de reclamant in cauza privind acident rutier in caz de prezentare art 198, potrivit art 171, 176 ce as putea face e prima data si as vrea sa stiu mai multe astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 19:52, 25 Martie 2010
sa cereti o amanare pt angajarea unui avocat.
Abaterile sanctionate in art. 198 C.proc.pen. nu sanctioneaza reclamantul.
Nu inteleg de ce au invocat art. 171 care reglementeaza asistenta invinuitului sau inculpatului.

Esti sigur ca esti reclamant (denuntator)?
Nu cumva esti invinuit ?

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
Daca sunteti reclamant, stiti ce ati reclamat. Trebuie sa va sustineti pozitia, sa depuneti probe (inscrisuri, martori,,) in dovedirea celor sustinute de dvs.
IN cazul in care sunteti invinuit, trebuie sa va prezentati si sa va sustineti ... nevinovatia.... fata de acuzatiile invocate de partea adversa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna citatia asta? vip2you17 vip2you17 Buna ziua am primit o citatie de la Organul de politie mi-a spus ca sunt chemata in calitate de martor in cauza privind Dosar mai scrie: In caz de ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in procesul penal Albert Kurtyan Albert Kurtyan Intr-un proces penal, inculpatul nu doreste sa dea nicio declaratie, nici sa vorbeasca in vreun fel. Inculpatul doreste sa isi numeasca un reprezentant care ... (vezi toată discuția)
Art.198cpp cata75 cata75 am un srl din2007 si am primit o citatie de la politie\" in calitate de faptuitor.ce poate insemna asta.daca poate sa-mi zica si mie cineva.va multumesc ... (vezi toată discuția)