avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizare PFA

sunt broker autorizat CSA si inregistrat ca PF cu codurile CAEN 6511 si 6512 cf legii 300/2004; pentru autorizare ca PFA cf OUG 44/2008 am depus documentatia la ORC Bucuresti si am primit raspuns ca PFA NU poate desfasura activitati de Brokeraj in asigurari... CUM POT DESFASURA MAI DEPARTE ACEASTA ACTIVITATE in care am autorizare si expertza ???? DELIA-MAURA

Alte discuții în legătură

Activitate asigurari si creditare just.rain just.rain buna ziua, o cerere de infiintare srl a fost respinsa de orc pt ca actul constitutiv continea si cateva coduri caen privitoare la activitatile de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Asigurari Este vorba de o firma de broker de asigurare, autorizata de CSA, insa in momentul de fata nu stie care este formula cea mai adecvata de a lucra cu agenti in ... (vezi toată discuția)