avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asigurari
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurari


Este vorba de o firma de broker de asigurare, autorizata de CSA, insa in momentul de fata nu stie care este formula cea mai adecvata de a lucra cu agenti in teritoriu.In concret , nu se doreste ca acestia sa devina angajatii societatii respective ci doar sa lucreze pentru societate, in regim de colaborare.Intrebarea este, avand in vedere ca s-au schimbat Normele in asigurari, cum pot lucra, sub ce forma, acestia, atata timp cat PFA nu mai pot exista cu cod Caen 6720, ei ce societate trebuie sa-si infiinteze, cu ce cod Caen, si cum sa fie in raporturi contractuale cu societatea de broker de asigurare, autorizata de CSA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Supralex , utilizator 13:30, 14 Noiembrie 2007
As sugera constituirea unui S.R.L, cod CAEN 6720 - asistent in brokeraj. Perfect legal. Atentie!!! Brokeri nu-si pot desfasura activitatea prin agenti (care, asemeni brokerilor sunt intermediari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Broker de asigurari / sau firma de brokeraj in asigurari dmdaniel dmdaniel Buna seara, As dori sa fac asigurari de mai multe tipuri (RCA, CASCO, LOCUINTE, DE SANATATE, DE VIATA, OBLIGATORII si altele) pentru mai multe societati de ... (vezi toată discuția)
Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)