avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICAT URBANISM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICAT URBANISM

Buna ziua!Am si eu o problemuta la care mam gandit sa va cer sfatul d-voastra!
In certificatului de urbanism la o constructie existenta se cere obtinerea de avize de la unele institutii!Problema mea ar fi...ce trebuie sa obtin eu pt avizul utilitati?aviz de amplasament sau aviz de bransament?In ce lege se gaseste precizat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 08:15, 3 Aprilie 2010
legea 50/1991,trebuie sa iei aviz de la protectia mediului,de la furnizorul de electricitate,,de la compania de gaze,de apa daca ai in zona unde vrei sa construiesti,prin aceste avize serviciul de urbanism se asigura ca nu iti pui fundatia casei pe retele de utilitati sau ca afectezi mediul,daca ai constructie existenta se cere certificat de urbanism doar pentru modificari ,itentionezi sa faci asta ?fii mai explicit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa dddenver_25 dddenver_25 Buna ziua. Am achizitionat un teren in ilfov, comuna vidra, situat cam la 400 metri de utilitati. Se poate demara procesul de autorizatie de constructie a ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)