avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum sa cumpar uscatoria blocului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum sa cumpar uscatoria blocului?

deci:P, dragii mei va salut si ma inclin,...va citesc de mult timp si tare mult m-ati ajutat in plan profesional, insa acu' am mare nevoie in plan personal de sfatul vostru.
Sintem mindrii propietari de una bucata garsoniera, si perete-n perete cu noi e uscatoria blocului, care daca n-ar fi fost putea fi a doua camera a noastra, avind in vedere ca sub noi sint apartamente cu doua camere.
Acu' intrebarea: cum putem intra legal in posesia uscatoriei?
cu mare nerabdare astept un raspuns si un ajutor in deslusirea itelor scumpei noastre legislatii.
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 15:52, 4 Februarie 2007
...eu iti spun cum se face in practica...practica ce difera de la o zona geografica la alta...primu lucru:tra sa vezi daca uscat. cu pricina apare in c.f.-ul colectiv al blocului...daca da atunci faci contr. cu toti blocatarii...dupa aia, faci o documentatie cadastrala pentru uscatorie...faci rost de valoarea de impozitare...si mergi la c.f. s-o intabulezi...da i-o zic sa mergi si la primarie ca sa dea aia certificat de schimbare destinatie...
multumesc de promptitudine....ma intereseaza f. tare subiectul.Intrebarea mea de fapt este: in cazu' fericit ,fac contract cu toti locatarii?sau e de ajuns un anumit procent sa zice 50%+1 ca daca unul din ei nu e de acord...atunci ma las pagubasha.
multumesc din nou.;)
S-a mai discutat aici www.avocatnet.ro/content/for... >
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2007
dumitrulaura, utilizator
Procentul solicitat de lege este 100%. O absurditate totala. Cu problema asta m-am confruntat si eu cand am vrut sa construiesc manasarda deasupra apartamentului parintilor mei. Daca un locatar e dus cu pluta si nu vrea sa isi dea acordul adio ceea ce ti-ai propus. In alte tari normale, procentul este de 75 % existand un procent de siguranta. Asta e Romania!X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie meli09 meli09 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in vederea rezolvarii unei probleme legate de uscatoria blocului.Locuiesc intr/un bloc cu apartamente cu 3 respectiv 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achizitionat de curand o uscatorie. problema e ... garetbora garetbora Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun ContSters122621 ContSters122621 La parterul blocului in care locuiesc exista o uscatorie, 2 apartamente si 2 garsoniere. Proprietarul garsonierei care are un perete comun cu uscatoria a vrut ... (vezi toată discuția)