avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

am un baitel de doi ani si nu sant casatorita cu tatal lui ,de curand m/a actionat in judecata pentru custodia lui.ce pot sa fac? cui ma pot adresa si ce drepturi ii revin lui ca tata ?poate sa ia copilul?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 14:55, 25 Martie 2010
faceti si dvs cerere reconventionala de incred minor,poate sa zica multe..,asta nu inseamna ca il si ia;contactati un avocat

Avocat Cristina Voicu
Cata vreme aveti o locuinta si un venit (e de preferat sa fie ale dumneavoastra) si v-ati indeplinit corect atributiile parentale , incredintare copilului minor catre tata nu are sorti de izbanda.
Asa incat, cum, prin orice inscisuri si matori faceti dovada unei bune evolutii a copilului si a unei eductii oferite in mod corespunzator.

Succes.
nu am venit si nici casa mea .locuiesc cu parintii mei si au un venit de 14/17 mil /luna iar copilul este f bine intretinut d.p.d.v. al sanatatii si etc.are tot ce /i trebuie unui copil martori pot fi vecini ,frate , cumnata?sant disperata.ca nu mi doresc sa ajunga copilul meu sa locuiasca la ei deoarece soacra mea ,ex . lsufera de anus contra natura si este f multa mizerie acolo/aici locuieste la casa cu camera luisi vreau sa stiu ce drepturi are el asupra copilului ex, sa/l ia in wechend, sau doua trei ore pe sapt ,cum ? multumesc din tot sufletul
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
Gilda Saitoc, Avocat
stati linistita ca nu vi-l ia(si eu am o sit asem) ,se va face ancheta sociala,vor fi martori,etc;daca nu cere program de vizita ,puteti sa nu i-l dati deloc;de obicei inst i-l da de 2 ori pe luna in wekend si eventual 2 sapt in vacanta,sau mai putin sau deloc.oricum treb sa aveti av (sau sunteti..)sa va ajute .Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil yasmy1979 yasmy1979 Buna ,sant o mama singura divortata cu un copil de 1an si noua luni. In urma divortului am picat de comun acord cu ex. sa viziteze copilul fara program, dupa ... (vezi toată discuția)
Divort sistabilire program vizita minor ContSters91672 ContSters91672 Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Momentan ma aflu in proces de divort cu sotul meu pentru ca am aflat ca el are o amanta de mai bine de un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Custodie , va rog ajutati-ma! gabrygy gabrygy am un baietel de doi ani. este rezultatul uneii relatii de cateva luni. m-am despartit de tatal copilului cand eram insarcinata in doua luni, pt ca m-a lovit. ... (vezi toată discuția)