am un baitel de doi ani si nu sant casatorita cu tatal lui ,de curand m/a actionat in judecata pentru custodia lui.ce pot sa fac? cui ma pot adresa si ce drepturi ii revin lui ca tata ?poate sa ia copilul?
Cata vreme aveti o locuinta si un venit (e de preferat sa fie ale dumneavoastra) si v-ati indeplinit corect atributiile parentale , incredintare copilului minor catre tata nu are sorti de izbanda.
Asa incat, cum, prin orice inscisuri si matori faceti dovada unei bune evolutii a copilului si a unei eductii oferite in mod corespunzator.
nu am venit si nici casa mea .locuiesc cu parintii mei si au un venit de 14/17 mil /luna iar copilul este f bine intretinut d.p.d.v. al sanatatii si etc.are tot ce /i trebuie unui copil martori pot fi vecini ,frate , cumnata?sant disperata.ca nu mi doresc sa ajunga copilul meu sa locuiasca la ei deoarece soacra mea ,ex . lsufera de anus contra natura si este f multa mizerie acolo/aici locuieste la casa cu camera luisi vreau sa stiu ce drepturi are el asupra copilului ex, sa/l ia in wechend, sau doua trei ore pe sapt ,cum ? multumesc din tot sufletul
stati linistita ca nu vi-l ia(si eu am o sit asem) ,se va face ancheta sociala,vor fi martori,etc;daca nu cere program de vizita ,puteti sa nu i-l dati deloc;de obicei inst i-l da de 2 ori pe luna in wekend si eventual 2 sapt in vacanta,sau mai putin sau deloc.oricum treb sa aveti av (sau sunteti..)sa va ajute .Succes!