avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitul forfetar

am o sc ,cu activitatea bar,asi dori sa stiu daca am posibilitatea sa scap de impozitul forfetar.mai exact daca trec pe persoana fizica autorizata ,scap de forfetar?#-oX-(.
si inca o intrebare ?
aveti cunostinta cand o sa intre in vigoare legea impozitului forfetar conform proiectuli de lege aprobat in 24 03 2010.?(scuze daca nu ma exprim corect)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 16:49, 25 Martie 2010
PFA nu plateste impozit forfetar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau societate neplatitoare de tva papillon papillon Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii si sfaturi! As dori sa incep o afacere in domeniul prestarilor de servicii( instalatii electrice). ... (vezi toată discuția)
Pfa plata cas si cass catojul catojul Buna ziua, In calitate de PFA (neplatitor de TVA si sistem real) ce procentaj trebuie sa platesc pentru CAS si CASS si, mai ales, sunt acestea ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pt pfa Sorelly Sorelly Buna ziua, Am o intrebare: pt SRL, cu cod CAEN 1812 si alte activitati de tiparire se plateste impozit forfetar. Daca renunt la SRL, si trec pe PFA, tot va ... (vezi toată discuția)