avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU STUDII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU STUDII

CUM SE PONTEAZA CONCEDIU PTR. STUDII?
- CONCEDIU DE ODIHNA SI/ SAU CONCEDIU FARA PLATA
:">
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:19, 25 Martie 2010
Concediul pentru formare profesională este reglementat de dispoziţiile art. 149 - 153, din Codul muncii.
1. Daca a facut cerere de CFP si i s-a aprobat, il pontati in CFP.
2. Daca a facut cerer de CO si i s-a aprobat, il pontati in CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata popescu marcela popescu marcela Buna ziua Pentru rezolvarea unor probleme personala angajatii au dreptul la concediu fara plata. Pentru acordarea acestui concediul fara plata este necesar ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna pe anul in curs bil63 bil63 Buna seara stimate doamne, stimati domni Doresc sa solicit concediul de odihna aferent anului in curs. Imi este necesar pentru a pleca in strainatate, avand ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cu privire la concediul de studii alexandra_ism alexandra_ism Buna ziua, am sa va prezint pe scurt situatia mea. In luna aprilie a acestui an am intrat in concediul de studii pe o perioada de 30 de zile, acordat pentru ... (vezi toată discuția)