Buna ziua! In urma cu o saptamana am primit o sentinta judecatoreasca cum ca am de primit de la firma la care am lucrat suma de 3000lei inhurma concedierii pentru perioada de preaviz si salariu compensatoriu.
Intre timp firma a inceput procedura de insolventa.
Am vorbit cu firma lichidatoare dar acolo sunt trecuta cu o alta suma (mult mai mica)
Vreau sa stiu in cat timp pot recupera banii de la lichidator si ce e de facut.
As mai dori sa stiu de asemenea sa stiu daca pot apela la fondul de asigurare a creantelor salariale si care e procedura. Ce imi puteti spune despre judecatorul sindic???
Sper ca am expus binisor problema.
Multumesc frumos!
Mai intai va trebui sa formulati in dosarul de insolventa o cerere de modificare a creantei dumneavoastra, atasand hotararea judecatoreasca definitiva care dovedeste creanta.
In rest .... recuperarea .... depinde daca sunt bunuri, cat de repede se valorifica ....
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.