avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru invalidat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru invalidat?

Buna seara.Schitele de cadstru sunt validate daca stampila O.C.P.I.pe respectiva schita este taiata cu niste linii iar in dreptul, carte funciara nu scrie nimic am aceste schite da la oficiul de cadastru .#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 25 Martie 2010
Schitele de cadastru sunt valabile daca sunt semnate si stampilate cu stampila ONCPI!B-)
Nu exista o incheiere de intabulare pentru proprietatea respectiva care sa oglindeasca situatia din schitele cadastrale?
Se mai poate face acesta intabulare daca eu am sesizat atat Primaria care a validat un T.P.eliberat ilegal (fara sa respecte nici un act, hotarare validare, cerere retrocedare, registru agricol, acte de proprietate.) si deasemenea am depus si o plangere penala pentru, fals sub semnatura privata, uz de fals, fals in inscrisuri si nerespectare de hotarari judecatoresti.
Asteptati ca autoritatea in drept sa se pronunte in raport de infractiunile sesizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Modificare carte funciara marcela  zidaru marcela zidaru As dori sa stiu cum se poate modifica o cf a vecinului al carui teren se suprapune partial cu al meu pt care am in lucru o cf ce imi garanteaza doar suprafata ... (vezi toată discuția)
Expertiza valabila? irinu irinu In 2009 am solicitat o expertiza extra judiciara pentru un teren proprietate personala expertul X mia facut o schita destul de buna dar datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)