In 2009 am solicitat o expertiza extra judiciara pentru un teren proprietate personala expertul X mia facut o schita destul de buna dar datorita faptului ca vecinul cu care am probleme nu a vrut sa prezinte nici un act expertul X nu a putut masura pamantul dar in expertiza a precizat ca pe langa acestia si C.L.F.F. Y a eliberat un T.P.destul de dubios si ca toata vina le revine dupa ce a studiat toate actele pe care leam pus la dispozitie pot folosi aceasta expertiza in cazul in care plangerea pe care am depuso la parchet in cea cei priveste pe C.L.F.F.Y de fals in inscrisuri oficiale uz de fals si marturie mincinoasa linga celelalte dovezi pe care le detin.Din 2 terenuri scrise pe cererea de retrocedare raspunsul dat de Y este 3 terenuri atat mie cat si Inst.Prefecturi din 1400mp.cati apar pe Hotararea de validare Y elibereaza un T.P.de 1900mp.si care spune ca este conform cu hotararea de validare din extavilan in intravilan socoteli de genul 2300+300=2800 si mai sunt cateva la fel de grave zic eu:stunned:Aceasta expertiza find facuta la comanda mea are efect stampilata si semnata .(banuisc ca sunt destule dovezi dar un sfat este bine primit)
Plangere penala
Anatol2017
Buna ziua tuturor! Am pierdut un proces de sase ani pe fond funciar din cauza expertizelor topografice. Au fost in total cinci experti. Documentele primariei ... (vezi toată discuția)