avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare ingrijire batran la domiciliu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare ingrijire batran la domiciliu

Sunt persoana fizica, si vreau sa angajez pe cineva cu cartea de munca, pentru a ingriji tatal meu, de 75 ani ( nu gasesc locuri la azil )
Intrebari :
a) cum pot sa fac acest lucru ?
b) exista ceva lege referitor la acest aspect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:53, 26 Martie 2010
Contactati serviciul specializat din cadrul primariei,care va poate informa despre centrele speciale locale si va poate asigura personal competent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Klementina Rus Klementina Rus Buna ziua. As avea si eu mai multe intrebari: tatal meu este pensionat de boala si are gradul doi de handicap.Puteti sa-mi spuneti si mie de ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? karollina karollina Buna ziua. Tatal meu are 79 de ani si a facut anul trecut un accident vascular cerebral cu semipareza pe partea stanga. Are si Parkinson si un inceput de ... (vezi toată discuția)