Sotul meu a suferit un accident foarte grav si este internat in spital. La serviciu are depusa cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor, conform art. 55, litera b incepand cu 01.04.2010.
Se aplica si in acest caz principiul de la preavizul din cazul demisiei sau concedierii, respectiv contractul se suspenda pe perioada spitalizarii si a concediului medical?
Doar in cazul demisiei sau a concedierii putem vorbi despre preaviz. Incetarea cu acordul partilor nu presupune perioada de preaviz.
Prin urmare, incetarea se va face cu 55b in data de 01.04.2010, iar salariatul sau dumneavoastra puteti prezenta angajatorului certificatul medical pana in data de 05 aprilie
Daca urma sa se angajeze in alta parte o poate face in conditiile in care el este in concediu medical? Ideea este ce se intampla cu salariul lui daca nu se angajeaza in continuare?
Conflict
medaliuta
buna,am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.am fost internat in spital din data de 9mai pina in data de 24 mai,apoi am stat in concediu medical pina ... (vezi toată discuția)