avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... arenda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

arenda

Vreau sa inregistrez la Primarie un contract de arenda intre IF..... si SC..... .SC... are terenul in folosinta din 2001,terenul este cumparat dar fara contract de la persoana fizica si este inca in litigiu. La Primarie mi-a spus ca nu pot sa inregistrez un teren aflat in litigiu ca asa scrie in lg arendei.Eu nu am vazut ca scrie undeva asta.Va rog sa-mi raspundeti dvs.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:38, 27 Martie 2010
Primaria nu poate sa refuze inregistrarea contractului de arenda pt acest motiv (litigiu) .. banuiesc ca nu l-au inregistrat intrucat terenul nu este inregistrat in evidentele agricole ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre teren agricol si pasune cata15 cata15 Ce trebuie sa fac pentru a schimba statutul unui teren agricol in pasune, scriptic vorbind, pe scurt daca e agricol si il declar pasune mai pot fi amendat ca ... (vezi toată discuția)
Acordare subventii rodica_rodi rodica_rodi Buna ziua.Sunt administratorul unei firme ce lucreaza teren agricol in arenda luat de la persoane fizice cu care am incheiat contracte de arenda,inregistrate ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)